sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Ainoat oikeat



Vaihteeksi iloisempi postaus. Kävin tänään lukiossa ystävystyneen kaverin kanssa elokuvissa. Käytiin katsomassa tuo suomalainen romanttinen komedia ”Ainoat oikeat”. Itse pidin kyseisestä leffasta todella paljon, se ei ollut tylsä ja oli kohtia, joissa sai nauraa. Juonipaljastuksia en viitsi mainita, mutta sen sanon, että meinasi jo tulla tunne, että elokuva päättyy tyhmästi, mutta mielestäni loppu olikin hyvä. Leffan jälkeen käytiin vielä kahvilla ja juteltiin kaikesta. Oli siis oikein mukava päivä, sai ajatukset vähäksi aikaa edes muualle niistä synkistä mietteistä. Paluu todellisuuteen iskee varmaan tässä piakkoin. Mutta suosittelen siis leffaa, jos romanttiset komedia kiinnostaa :)

2 kommenttia:

  1. Itsekin kävin kyseisen elokuvan katsomassa ja myös minusta se oli hyvä! Ja loppu oli ihana! Toivottavasti sinun hyvä vointisi jatkuisi mahd. pitkään! Tsemppiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että joku toinenkin on pitänyt elokuvasta! Siinä taas nähtiin, että kyllä ne suomalaisetkin osaa elokuvia tehdä :) Vointi ei harmi kauaa hyvänä säilynyt, jo illalla ahdisti, mutta taas siitä vaan selvittiin! Kiitos kommentistasi! :)

      Poista