sunnuntai 29. joulukuuta 2013

112h

Joulu tuli, joulu meni, kohta alkaa onneksi taas koulu, niin saa päivällä jotain mihin voi keskittyä. Loma on ollut tähän mennessä kaikin puolin mukava, olen nähnyt paljon kavereita, joiden kanssa on ollut kiva viettää aikaa. Samalla ollut kyllä hyvin tyhjä olo. En ole viillellyt yli viikkoon, sillä en halunnut muistaa tätä joulua siitä. Mielessä se on kyllä pyörinyt, mutta onneksi olen pystynyt vastustamaan kiusausta. Toivottavasti tämä olisikin pysyvää, mutta epäilen.

Jossain edellisessä postauksessani puhuin lääkkeistä. Siitä kuinka ilman lääkärin lupaa vähennän yhden lääkkeen loppuun. No tänään on se päivä kun otan viimeisen puolikkaan tabletin. Nyt kuitenkin haluan sanoa, että jos lopetatte jonkin lääkkeen, tehkää se lääkärin ohjeiden mukaan!!Oikeesti. Tiputin sen lääkkeen 1 milligrammaan sillon 16.päivä. No ei siinä mitään. Sitte 23.päivä tiputin sen 0,5 mg:aan. (Aikaisemmin 0,5 mg:n vähennykset tapahtuivat noin kuukauden välein)Seuraavat päivät olivatkin aika kauheita. Tai no yöt. Jouluaattoa edeltävänä yönä nukuin kolme tuntia, joka vielä menettelee. Seuraava yö 0 tuntia. Seuraava 0. Seuraava 0. Seuraava 0. Näin siis mentiin neljä yötä putkeen. Unta sain vihdoin 28.päivä yöllä, kun otin 5 Opamoxia. Niillä nukuin sen 5 tuntia. Olin siis laskujeni mukaan 112 tuntia valveilla yhteensä. Olo oli kauhea! Pää tuntui hajoavan, sydän pamppaili, oksetti, huippasi, pyörrytti, kävely oli huteraa ja tasapaino kateissa. Nyt pelkään mitä tapahtuu, kun huomenna en ota sitä enää ollenkaan. Mutta toisaalta, voiko huonommaksi enää mennä.. Olisin varmaan laittanut viestiä hoitajalleni, et kirjoittakaa mulle unilääkkeitä, kun viimeksi ei oikeastaan puhuttu niistä, mutta kun sekä hoitaja että lääkäri on lomalla. Näen sen lääkärin 8.päivä, niin sitten kyllä kerron. Mulla piti huomenna olla tapaaminen sen mun sairaanhoitajan kanssa, mutta peruin sen. En tiedä miksi. Mulla meni niin huonosti etten halunnut puhua hänelle, kun hän kertoisi siitä lääkärille. Tosin kai hänkin viime kertaisesta sen jo tietää. Lisäksi mua hävettää, pidin niitä viimeksi puoli tuntia yliaikaa töissä. Nyt saa ainakin vähän helpomman lomalta paluun huomenna.

Loman aikana on yksi koulutehtävä joka pitää tehdä. No vielä en ole aloittanutkaan (syytän väsymystä), niin huomenna on aloitettava. Ei se kauhean vaikea ole sitten kun sen aloittaa. Uusi vuosi menee sitten kaverin luona yökyläillessä; leffoja ja herkkuja ja ehkä raketteja :) Outoa olla uutena vuotena "vapaana", kun viimeiset kaksi on mennyt osastolla. Nyt toivotaan, että uudesta vuodesta tulisi edes vähän parempi.




Kaikille teille lukijoillekin toivotan oikein hyvää uutta vuotta! Olkoon se onnen täyttämä, tehkää asioita, jotka saavat teidät onnelliseksi ja viettäkää se rakkaiden ihmisten seurassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti